Express ingatlan stúdió
ingatlan kereső
Jelleg: 
-- Mindegy --
Kor: 
-- Mindegy --
Építés módja: 
-- Mindegy --
Fűtés: 
-- Mindegy --
Település: 
-- Mindegy --
Alapterület: 
-- Mindegy --
Vételár: 
-- Mindegy --
Irodai hivatk.: 

ADJA EL INGATLANÁT KAROSSZÉKBŐL ...

ELADNI SZERETNE?

Üzletkötőink előzetes időpont egyeztetés után felkeresik otthonában. Tájékoztatják az eladási lehetőségekről, az adás-vétel további módjáról. Irodánk a piaci mozgásokat folyamatosan figyeli, így az ügyfeleink erről folyamatos tájékoztatást kapnak.

Elérhetőség:

EXPRESS Ingatlan-Stúdió Kft.
Iroda és postacím: 9021. Győr, Árpád út. 21. I/4.
Web: www.expressingatlanstudio.hu

Ügyfélszolgálat:

H - P-ig: 8.oo-tól 16.00-ig
Telefon: 96/518-945
Fax: 96/518-946
Mobil1: 06/30/986-4856
Mobil2: 06/30/296-9497
E-mail: info@expressingatlanstudio.hu

:
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2+félszobás
Település:Pannonhalma
Emelet:Földszint
Leírás:
Pannonhalma központjában található, két és félszobás, felújítandó családi ház. Az egyik nagyszoba parkettás, a másik hajópadlós, a többi helyiség műkő burkolatú. A fűtést gázkazánt, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A főépület mögött garázs, és gazdasági épületek lettek kialakítva. Igény szerint azonnal birtokba vehető. Az ingatlan gazdálkodási célokra is kiválóan megfelel. A gazdasági épületek nagyszámú sertéstartásra, húsfeldolgozásra, illetőleg takarmány előállítására is alkalmasak voltak. A terület fekvése folytán, szőlőtermesztésre is kiválóan alkalmas, a megtermelt bort, a gazdasági épületek alatti nagyméretű pincében lehet tárolni. Ugyanakkor elviekben megosztható, így befektetésnek is kiválóan alkalmas. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Töltéstava
Emelet:
Leírás:
Győrtől 11km-re Töltéstaván, a központ közelében, csendes, szinte forgalomtól mentes mellékutcában található, két és fél szobás, nappalis, étkezős családi ház. A szobák parkettások, a többi helyiség hagyományos műkő burkolatú. Mindkét fűtésrendszer, szilárd és gáz, működik, a meleg vizet villanybojlert szolgáltatja. A nyílászárók közül kettő műanyag, a többi hagyományos fa ablak. Az utcafrontiakra műanyag redőnyök lettek szerelve. Az ingatlan felújításra szorul. Modern, három szobás, amerikai konyhás, nappalis lakásnak kialakítható. A kert jelenleg nincs művelve, de karban tartott, néhány gyümölcsfa, kordon szőlő lett telepítve. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Ikrény
Emelet:Földszint
Leírás:
Ikrény csendes mellékutcájában, de a központ közelében található, két szobás, nappalis, felújításra szoruló családi ház. Az egyik szoba hajópadlós, a többi helyiség műpadló burkolatú. A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A tető körbe van csatornázva, és az ipari áram is be van vezetve. A főépület mellett nagyméretű garázs, és gazdasági épületek is ki lettek alakítva. Igény szerint a telek 2475nm-re kibővíthető, így gazdálkodásra, vagy telephely kialakítására is alkalmas. Kibővített teleknagyság esetén, az irányár 17,9MFt-ra módosul. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné; Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Szerecseny
Emelet:Földszint
Leírás:
Győrtől 28km-re Szerecseny csendes kis mellékutcájában, de a központ közelében található, két szobás, nappalis családi ház. A konyha, étkező és nappali egy légtérben van. A szobák parkettások, a többi helyiség hagyományos mozaiklap burkolatú. A fűtést szilárd tüzelésű kazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A házhoz egy kb. 35-40nm-es terasz csatlakozik. A főépület mellett, garázs, műhely, kazánház is ki lett alakítva. A kertbe gyümölcsfák - dió, meggy, barack, füge, szilva - lett telepítve. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talál igényének megfelelő ingatlant honlapunkon, az "Érdeklődés" oldalban elküldheti a keresett ingatlan paramétereit, hogy értesíthessük, amennyiben beérkezik irodánkhoz.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Ikrény
Emelet:Földszint
Leírás:
Ikrény csendes mellékutcájában, de a központ közelében található, két szobás, nappalis, felújításra szoruló családi ház. Az egyik szoba hajópadlós, a többi helyiség műpadló burkolatú. A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A tető körbe van csatornázva, és az ipari áram is be van vezetve. A főépület mellett nagyméretű garázs, és gazdasági épületek is ki lettek alakítva. Az ingatlan gazdálkodásra, vagy telephely kialakítására is alkalmas. Igény szerint a telek nagysága 900nm-re csökkenthető. Csökkentett teleknagyság esetén, az irányár 12,9MFt-ra módosul. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szobás
Település:Pér
Emelet:Földszint
Leírás:
Pér csendes, szinte forgalomtól mentes utcájában található, két szobás családi ház. A két szoba és konyha falazata tömés, ami a vizesedés elkerülésére, alá lett szigetelve. A mosókonyha és a fürdőszoba később épült, ez tégla falazatú. A két szoba betonos, műpadló van leterítve, a konyha hagyományos műkő burkolatú. A tető csatornázva van. A főépület mögött gazdasági épületek, és egy különálló pince lett kialakítva. A kert jelenleg nincs művelve, de gazdálkodásra, állattartásra kiválóan alkalmas. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3+2félszoba+nappalis
Település:Győr-Győrszentiván
Emelet:Földszint
Leírás:
Győrszentivánon a Móricz Zsigmond Általános Iskola környékén található, tetőtér beépítéses családi ház. Az alsó szinten, aminek a hasznos területe 67nm, amerikai konyhás nappali, dolgozószoba, fürdőszoba lett kialakítva. Az 52nm hasznos alapterületű tetőtérben két nagyszoba, két félszoba, és egy zuhanyzó kapott helyet. A padlófűtés végett, minden helyiség járólappal lett burkolva. A meleg vizet és a fűtést, külön gázkazán biztosítja. Műanyag redőnnyel szerelt, hőszigetelt SO-FA nyílászárók lettek beépítve. Alul terasz, felül erkély csatlakozik a házhoz. A falazat önmagában hőszigetelt falazó blokkból készült. Az épület alá lett pincézve, itt kapott helyet a garázs is. A lakótérből, és az udvarból egyaránt megközelíthető. A kert jelenleg nincs művelve, de gondozott, cseresznyefa, diófa, és néhány díszfa lett telepítve. A locsoláshoz a vizet saját kút biztosítja, primőr zöldségek termelésére, egy kis üvegház lett kialakítva. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szoba+nappalis
Település:Győrújbarát
Emelet:
Leírás:
Győrújbarát csendes mellékutcájában, a hegyen található, három szobás, nappalis, amerikai konyhás, családi ház. Az 1990-ben épült lakóházat, 2010-ben bővítették, illetőleg felújították. A szobák laminált parkettások, a többi helyiség járólappal lett burkolva. A fűtést és a meleg vizet cirkó gázkazán szolgáltatja, de az amerikai konyhás nappaliban, egy vízteres kandalló is be lett építve. ami nemcsak a lakás hangulatát növeli, de a téli fűtés költséget is jelentősen csökkenti. A nappali elé nagyméretű szélfogó lett építve, ami hangulatos télikertnek is kialakítható. Az épület, bővítése után, teljes felújításon esett át. A régi nyílászárókat, redőnnyel, és szúnyoghálóval szerelt, műanyag ablakokra cserélték. A nagyméretű fürdőszobába zuhanykabin, sarokkád, dupla mosdó lett beépítve. A homlokzat 6cm vastag hungarocellel lett burkolva. A lakóház alatt. 30nm-es pince lett kialakítva. Az előkert és az udvar parkosítva lett, és egy hatalmas diófa ad kellemes árnyékot a nyári forróságban. A főépület mögött, 70nm-es dupla beállós garázs lett kialakítva, amit hobbi műhelyként is lehet használni. A kert jelenleg nincs művelve, de karbantartott. A locsolást fúrt kút biztosítja. Az ingatlan biztonságát, telepített kamerák védik. Győrben, elsősorban Révfaluban, kisebb, 60-70nm körüli családi ház, vagy sorház beszámítható. Szabadhegy Nádorváros is szóba jöhet. Aki megunta egy nagyváros nyüzsgését, szereti a csendet és a nyugalmat, itt megtalálja számítását. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Győr Árpád u. 21. 1 em./4. Tel: +36-96-518-945
info@expressingatlanstudio.hu Fax: +36-96-518-946