Express ingatlan stúdió
ingatlan kereső
Jelleg: 
-- Mindegy --
Kor: 
-- Mindegy --
Építés módja: 
-- Mindegy --
Fűtés: 
-- Mindegy --
Település: 
-- Mindegy --
Alapterület: 
-- Mindegy --
Vételár: 
-- Mindegy --
Irodai hivatk.: 

ADJA EL INGATLANÁT KAROSSZÉKBŐL ...

ELADNI SZERETNE?

Üzletkötőink előzetes időpont egyeztetés után felkeresik otthonában. Tájékoztatják az eladási lehetőségekről, az adás-vétel további módjáról. Irodánk a piaci mozgásokat folyamatosan figyeli, így az ügyfeleink erről folyamatos tájékoztatást kapnak.

Elérhetőség:

EXPRESS Ingatlan-Stúdió Kft.
Iroda és postacím: 9021. Győr, Árpád út. 21. I/4.
Web: www.expressingatlanstudio.hu

Ügyfélszolgálat:

H - P-ig: 8.oo-tól 16.00-ig
Telefon: 96/518-945
Fax: 96/518-946
Mobil1: 06/30/986-4856
Mobil2: 06/30/296-9497
E-mail: info@expressingatlanstudio.hu

:
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:1szobás
Település:Győrszentiván-Kertváros
Emelet:Földszint
Leírás:
Győrszentiván Kertvárosban, a Sugár úthoz közeli részben található hétvégi ház. az épület három részből, Egy belső, szobának használható helyiségből, ennek előteréből, valamint a pincelejárat előteréből, amelyet a mostani tulajdonosok,konyhának alakították ki. Jelenleg csak a villany van bevezetve a házba, de az épület közelében levő fúrt kútból, a vízellátás is megoldható. Egyedi kályhával fűthető. A főépület mögött, egy tároló is ki lett alakítva. A kertbe gyümölcsfák és szőlő lett telepítve, a ház körüli rész, parkosítva van. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. Cégünk vállalja társasházi lakások komplett felújítását, illetve családi házak felújítását, átalakítását, és bővítését, az udvarok térkövezését, grillterasz kialakítását, kemencék, stb. építését!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+étkezős
Település:Győr-Győrszentiván
Emelet:Földszint
Leírás:
Győrszentiván csendes mellékutcájában, Móricz Zsigmond iskola környékén található, két szobás, étkezős családi ház. A szobák hajópadlósak, A többi helyiség, hagyományos műkő burkolatú. A fűtést gázkazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt, fa ablakai vannak. Az épület egy része, kb. 12-15nm, alá lett pincézve, terasz csatlakozik hozzá. A házat kisebb ráfordítással, modern, amerikai konyhás, nappalis lakássá át lehet alakítani. A lakóház mögött, gazdasági épületek lettek kialakítva. A kert gondozott, karbantartott. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. Cégünk vállalja társasházi lakások komplett felújítását, illetve családi házak felújítását, átalakítását, és bővítését, az udvarok térkövezését, grillterasz kialakítását, kemencék, stb. építését!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Ikrény
Emelet:Földszint
Leírás:
Ikrény csendes mellékutcájában, de a központ közelében található, két szobás, nappalis, felújításra szoruló családi ház. Az egyik szoba hajópadlós, a többi helyiség műpadló burkolatú. A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A tető körbe van csatornázva, és az ipari áram is be van vezetve. A főépület mellett nagyméretű garázs, és gazdasági épületek is ki lettek alakítva. Igény szerint a telek 2475nm-re kibővíthető, így gazdálkodásra, vagy telephely kialakítására is alkalmas. Kibővített teleknagyság esetén, az irányár 17,9MFt-ra módosul. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné; Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Szerecseny
Emelet:Földszint
Leírás:
Győrtől 28km-re Szerecseny csendes kis mellékutcájában, de a központ közelében található, két szobás, nappalis családi ház. A konyha, étkező és nappali egy légtérben van. A szobák parkettások, a többi helyiség hagyományos mozaiklap burkolatú. A fűtést szilárd tüzelésű kazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A házhoz egy kb. 35-40nm-es terasz csatlakozik. A főépület mellett, garázs, műhely, kazánház is ki lett alakítva. A kertbe gyümölcsfák - dió, meggy, barack, füge, szilva - lett telepítve. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talál igényének megfelelő ingatlant honlapunkon, az "Érdeklődés" oldalban elküldheti a keresett ingatlan paramétereit, hogy értesíthessük, amennyiben beérkezik irodánkhoz.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Pannonhalma
Emelet:Földszint
Leírás:
Pannonhalma Nyalka felőli részén található, 2005-ben épült, két szobás, nappalis családi ház. A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólappal lett burkolva. A fűtést és a meleg vizet cirkó gázkazán szolgáltatja. A nappaliba beépített cserépkályha, nemcsak sajátos hangulatot ad a lakásnak, de a téli fűtés költséget is, jelentős mértékben csökkenti. A nyári forróságot klíma teszi elviselhetővé. Igény szerint még egy hálószoba is kialakítható. Műanyag redőnnyel szerelt, szigetelt fa ablakai vannak. A falazat kívülről kb. 8cm-es hungarocellel lett szigetelve. Az épület biztonságát, a kiépített riasztó rendszer mellett, egy több ponton záródó bejárati ajtó védi. A nappalihoz egy hangulatos, kb. 15-20nm-es terasz csatlakozik. A kert gyümölcsfákkal (körte, alma, cseresznye, barack) lett betelepítve, de maradt hely a zöldségesnek is. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. Cégünk vállalja társasházi lakások komplett felújítását, illetve családi házak felújítását, átalakítását, és bővítését, az udvarok térkövezését, grillterasz kialakítását, kemencék, stb. építését!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Ikrény
Emelet:Földszint
Leírás:
Ikrény csendes mellékutcájában, de a központ közelében található, két szobás, nappalis, felújításra szoruló családi ház. Az egyik szoba hajópadlós, a többi helyiség műpadló burkolatú. A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A tető körbe van csatornázva, és az ipari áram is be van vezetve. A főépület mellett nagyméretű garázs, és gazdasági épületek is ki lettek alakítva. Az ingatlan gazdálkodásra, vagy telephely kialakítására is alkalmas. Igény szerint a telek nagysága 900nm-re csökkenthető. Csökkentett teleknagyság esetén, az irányár 12,9MFt-ra módosul. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szobás
Település:Pannonhalma
Emelet:Földszint
Leírás:
Pannonhalma Nyalka felőli részén található, három szobás, felújításra szoruló családi ház. A szobák hajópadlósak, a többi helyiség műkővel van burkolva. A közművek közül, a víz, gáz és a villany van bevezetve a házba. A csatorna közmű hozzájárulása is be van fizetve, de a bekötésre nem került sor. A lakóház mögött, tárolók, gazdasági épületek, és egy különálló pince lett kialakítva. A lankás domboldalra futó telken, diófák, gyümölcsfák lettek telepítve, de fekvése folytán, szőlő és bor termelésre is kiváló. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. Cégünk vállalja társasházi lakások komplett felújítását, illetve családi házak felújítását, átalakítását, és bővítését, az udvarok térkövezését, grillterasz kialakítását, kemencék, stb. építését!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szobás
Település:Pér
Emelet:Földszint
Leírás:
Pér csendes, szinte forgalomtól mentes utcájában található, két szobás családi ház. A két szoba és konyha falazata tömés, ami a vizesedés elkerülésére, alá lett szigetelve. A mosókonyha és a fürdőszoba később épült, ez tégla falazatú. A két szoba betonos, műpadló van leterítve, a konyha hagyományos műkő burkolatú. A tető csatornázva van. A főépület mögött gazdasági épületek, és egy különálló pince lett kialakítva. A kert jelenleg nincs művelve, de gazdálkodásra, állattartásra kiválóan alkalmas. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Győr Árpád u. 21. 1 em./4. Tel: +36-96-518-945
info@expressingatlanstudio.hu Fax: +36-96-518-946