Express ingatlan stúdió
ingatlan kereső
Jelleg: 
-- Mindegy --
Kor: 
-- Mindegy --
Építés módja: 
-- Mindegy --
Fűtés: 
-- Mindegy --
Település: 
-- Mindegy --
Alapterület: 
-- Mindegy --
Vételár: 
-- Mindegy --
Irodai hivatk.: 

ADJA EL INGATLANÁT KAROSSZÉKBŐL ...

ELADNI SZERETNE?

Üzletkötőink előzetes időpont egyeztetés után felkeresik otthonában. Tájékoztatják az eladási lehetőségekről, az adás-vétel további módjáról. Irodánk a piaci mozgásokat folyamatosan figyeli, így az ügyfeleink erről folyamatos tájékoztatást kapnak.

Elérhetőség:

EXPRESS Ingatlan-Stúdió Kft.
Iroda és postacím: 9021. Győr, Árpád út. 21. I/4.
Web: www.expressingatlanstudio.hu

Ügyfélszolgálat:

H - P-ig: 8.oo-tól 16.00-ig
Telefon: 96/518-945
Fax: 96/518-946
Mobil1: 06/30/986-4856
Mobil2: 06/30/296-9497
E-mail: info@expressingatlanstudio.hu

Kínálatunk:
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappali+étkezős
Település:Győr-Ménfőcsanak
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Ménfőcsanak csendes, szinte forgalomtól mentes utcájában található, két szobás, nappalis, étkezős családi ház. A nappali és a szobák parkettások, a többi helyiség járólappal lett burkolva. Az étkező fala, hangulatos melegséget árasztó lambériával lett burkolva. Mindkét fűtésrendszer, gáz és szilárd, működik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A nappalihoz nagy méretű fedett terasz csatlakozik. Az eredeti fa nyílászárók helyett, a közelmúltban, műanyag redőnnyel szerelt, műanyag ablakok lettek beépítve. Az egész épület alá lett pincézve, és itt alakítottak ki egy kocsi beállót. A tető héjazata is le lett cserélve. Az udvar parkosított, a kert termő gyümölcsfákkal lett betelepítve, de a zöldségesnek is jutott hely. Győrben 60nm körüli, jó állapotú tégla lakás beszámítható. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szobás
Település:Győr-Ménfőcsanak
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Ménfőcsanak csendes mellékutcájában, a központ közelében található, két szobás családi ház. A két szoba hajópadlós, a többi helyiség hagyományos műkővel lett burkolva. A fűtést vegyes tüzelésű kazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Fa nyílászárók vannak beépítve, az utcafrontra néző szobák fa redőnnyel vannak szerelve. Két bejárata van a lakásnak. A kert termő gyümölcsfákkal van telepítve, de maradt hely veteményesnek is. Az öntöző vizet saját kút biztosítja. Az ingatlan teljes felújítást igényel. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szoba+nappali+erkélyes
Település:Győr-Ménfőcsanak
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Ménfőcsanak központjában található, két szintes, teljes körűen felújított családi ház. Az alsó szinten egy nagy méretű szoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. Innét lehet lemenni egy kis méretű pincébe, valamint az utcafrontról megközelíthető garázs is itt helyezkedik el. A felső szinten egy nagyobb és egy kisebb alapterületű szoba, egy amerikai konyhás nappali, és fürdőszoba kapott helyet. A fürdőbe zuhanykabin és sarokkád lett beépítve. A kisebbik szobához, udvarra néző erkély csatlakozik. Mindkét fűtésrendszer működik - szilárd és gáz -, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. 2018-ban a lakást teljes körűen felújították. A vezetékrendszer ki lett cserélve, a régi nyílászárók helyett, műanyag redőnnyel szerelt, műanyag ablakok lettek beépítve. A nappali álmennyezetébe SPOT lámpák lettek felszerelve. Az épület kívülről hőszigetelő burkolatot kapott. Az ingatlan biztonságát, kiépített kamera rendszer védi. A lakóépület mögött, mobil garázs, és egy tégla építésű tároló lett kialakítva. A tároló részben alá lett pincézve. A lakás két család számára is kiválóan alkalmas. Az alsó szinten levő garázs, szobává át lehet alakítani, a fűtés is benne van. Felül a tetőtérben, még két,vagy három szoba kialakítható. A kert termő gyümölcsfákkal van betelepítve. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szoba+nappalis
Település:Győrújbarát
Emelet:
Leírás:
Győrújbarát csendes mellékutcájában, a hegyen található, három szobás, nappalis, amerikai konyhás, családi ház. Az 1990-ben épült lakóházat, 2010-ben bővítették, illetőleg felújították. A szobák laminált parkettások, a többi helyiség járólappal lett burkolva. A fűtést és a meleg vizet cirkó gázkazán szolgáltatja, de az amerikai konyhás nappaliban, egy vízteres kandalló is be lett építve. ami nemcsak a lakás hangulatát növeli, de a téli fűtés költséget is jelentősen csökkenti. A nappali elé nagyméretű szélfogó lett építve, ami hangulatos télikertnek is kialakítható. Az épület, bővítése után, teljes felújításon esett át. A régi nyílászárókat, redőnnyel, és szúnyoghálóval szerelt, műanyag ablakokra cserélték. A nagyméretű fürdőszobába zuhanykabin, sarokkád, dupla mosdó lett beépítve. A homlokzat 6cm vastag hungarocellel lett burkolva. A lakóház alatt. 30nm-es pince lett kialakítva. Az előkert és az udvar parkosítva lett, és egy hatalmas diófa ad kellemes árnyékot a nyári forróságban. A főépület mögött, 70nm-es dupla beállós garázs lett kialakítva, amit hobbi műhelyként is lehet használni. A kert jelenleg nincs művelve, de karbantartott. A locsolást fúrt kút biztosítja. Az ingatlan biztonságát, telepített kamerák védik. Győrben, elsősorban Révfaluban, kisebb, 60-70nm körüli családi ház, vagy sorház beszámítható. Szabadhegy Nádorváros is szóba jöhet. Aki megunta egy nagyváros nyüzsgését, szereti a csendet és a nyugalmat, itt megtalálja számítását. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szoba+nappalis
Település:Győr-Gorkíjváros
Emelet:
Leírás:
Győr Gorkijváros csendes mellékutcájában található, 3 szobás, nappalis, gardróbos, tetőteres családi ház. Alul a nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, a tetőtérben 3 szoba, gardróbszoba helyezkedik el. A szobák laminált parkettások, a többi helyiség járólapos. A fűtést és a meleg vizet, kombi gázkazán szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt, fa ablakai vannak. Az épület külső fala, hungarocell hőszigetelő anyaggal lett burkolva. Az udvar füvesített, a bejáró térkövezve lett. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szobás
Település:Győr-Kisbácsa
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Kisbácsa, Révfalu felőli részén található, három szobás családi ház, 811nm telekkel. A két nagyobbik szoba parkettás, a kisebbik műpadlós, a többi helyiség járólappal lett burkolva. A fűtést gázkazán, a meleg vizet fali gázkazán szolgáltatja. A nagyobbik szobában cserépkályha lett beépítve, így csökkentve a téli fűtésköltséget, valamint sajátos hangulatot ad az otthonnak. A fürdőszobába zuhanykabin lett beépítve. A két nagyszoba eredeti nyílászáróit, műanyag redőnnyel szerelt, műanyag ablakokra cserélték. Az épület teljes egészében alá lett pincézve. Itt lett egy mélygarázs kialakítva. A telek gyümölcsfákkal és szőlővel lett betelepítve. Az ingatlan fizetés függvényében, akár azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szobás
Település:Gönyű
Emelet:Földszint
Leírás:
Gönyű csendes mellékutcájában, de a központ közelében található, három szobás családi ház. A két utcafronti szoba járólapos, a harmadik műpadlós, a többi helyiség, műpadló és műkő burkolatú. Az egyik szoba nyitot6t a közlekedőre, így ez étkezőként, vagy nappaliként is hasznosítható. Ide egy cserépkályha is be lett építve, ami nem csak a lakás hangulatát emeli, de a téli fűtésköltséget is csökkentheti. A közlekedő fala, lambériával lett burkolva. Az északi oldalra néző ablakok, műanyagra lettek cserélve, a többi helyiségben maradtak a redőnyökkel szerelt fa ablakok. Mindkét fűtésrendszer - gáz és szilárd - működik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A lakás belső frissítő felújítást igényel, szerkezetileg kiváló. Terasz csatlakozik hozzá. Fele része alá van pincézve. A főépület mögött két nagy méretű garázs, fűthető hobbi műhely, valamint gazdasági épületek lettek kialakítva. A kert jelenleg nincs művelve, néhány gyümölcsfa lett telepítve. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szobás
Település:Győr-Gorkíjváros
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Gorkijváros csendes mellékutcájában található, igényesen felújított, három szobás családi ház. A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólappal lett burkolva. A fűtést WESTEND típusú gázkazán, míg a meleg vizet, villanybojler szolgáltatja. A régi nyílászárók helyett, műanyag redőnnyel szerelt, műanyag ablakok lettek beszerelve. A helyiségekben álmennyezet lett felrakva, amibe SPOT lámpák, valamint a hálószobába száloptikás hangulat világítás lett beépítve. A felújítás során, a belső vezetékrendszer, a konyhabútor, és a burkolatok is ki lettek cserélve. A tető régi héjazata helyett betoncserepet raktak fel, a födém és a külső falazat hőszigetelve lett. Úgynevezett okos ház, a világítás, a riasztó, a kamera rendszer, a fűtés telefonról és távirányítóról vezérelhető. A lakáshoz fedett terasz csatlakozik, ide is SPOT lámpák lettek felszerelve. Az udvarban egy 45nm-es garázs lett kialakítva. Két kocsi is elfér - egymás mögött -, de rakodásra is bőven maradt hely. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!
Részletek >>
Győr Árpád u. 21. 1 em./4. Tel: +36-96-518-945
info@expressingatlanstudio.hu Fax: +36-96-518-946