Express ingatlan stúdió
ingatlan kereső
Jelleg: 
-- Mindegy --
Kor: 
-- Mindegy --
Építés módja: 
-- Mindegy --
Fűtés: 
-- Mindegy --
Település: 
-- Mindegy --
Alapterület: 
-- Mindegy --
Vételár: 
-- Mindegy --
Irodai hivatk.: 

ADJA EL INGATLANÁT KAROSSZÉKBŐL ...

ELADNI SZERETNE?

Üzletkötőink előzetes időpont egyeztetés után felkeresik otthonában. Tájékoztatják az eladási lehetőségekről, az adás-vétel további módjáról. Irodánk a piaci mozgásokat folyamatosan figyeli, így az ügyfeleink erről folyamatos tájékoztatást kapnak.

Elérhetőség:

EXPRESS Ingatlan-Stúdió Kft.
Iroda és postacím: 9021. Győr, Árpád út. 21. I/4.
Web: www.expressingatlanstudio.hu

Ügyfélszolgálat:

H - P-ig: 8.oo-tól 16.00-ig
Telefon: 96/518-945
Fax: 96/518-946
Mobil1: 06/30/986-4856
Mobil2: 06/30/296-9497
E-mail: info@expressingatlanstudio.hu

Kínálatunk:
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:1+félszobás
Település:Győr-Górédűlő
Emelet:
Leírás:
Győr egyik kertvárosában, a Górédűlőben található, 1+félszobás, téliesített, 2003-ban felújított hétvégi ház. Minden helyiség járólap burkolatú. A fűtést cserépkályha, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Fa ablakos ház, a tető héjazata hullámpala. Az épület kívülről 10cm-es hungarocellel lett burkolva. Az udvarban garázs, és egy fából készült tároló lett kialakítva. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:1szobás
Település:Győr-Győrszentiván
Emelet:
Leírás:
Győrszentivánon a Móricz Zsigmond Általános Iskola környékén található építési telek kb. 30nm-es, teraszos, tégla épülettel. Bővíthető, de új ház építése esetén, felvonulási épületként lehetne hasznosítani, vagy akár akár egy különálló garzonnak is kialakítható. A közművek közül a villany van bevezetve, a többi közmű a telekhatáron van. Most a vizet fúrt kút szolgáltatja, a csatornát, derítő helyettesíti. A telek jelenleg is gondozott, gyümölcsfákkal, díszfákkal, bokrokkal van beültetve, valamint egy fedett kocsibeálló is ki lett alakítva. Nagy értékű, igényes, díszkő kerítéssel van körbe kerítve. Belterület, 30%-a beépíthető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2+félszoba+nappalis
Település:Töltéstava
Emelet:Földszint
Leírás:
Töltéstava csendes mellékutcájában, de a központ található, kettő és félszobás, nappalis, amerikai konyhás, igényes kivitelezésű, 2017-ben épült családi ház. A szobák laminált parkettások, a többi helyiség járólappal van burkolva. Két fürdőszoba lett kialakítva, az egyik kádas, a másik zuhanyfülkés. Igény szerint, a háztartási helyiség, hálóként, vagy dolgozószobaként is funkcionálhat. Az igényes kialakítású konyhabútor beépített gépeit (villanytűzhely, mosogatógép, hűtő-fagyasztó, mikrohullámú sütő, elszívó), a kialkudott vételár magába foglalja. A fűtést és a meleg vizet kombi gázkazán szolgáltatja. A nappalihoz terasz csatlakozik. Műanyag redőnnyel és szúnyoghálóval szerelt, műanyag ablakai vannak. A lakás biztonságát, egy több ponton záródó, műanyag bejárati ajtó védi. A ház kívülről 12cm-es hungarocellel lett burkolva. A lakóépület mellett, egy garázs lett kialakítva. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2+félszobás
Település:Pannonhalma
Emelet:Földszint
Leírás:
Pannonhalma központjában található, két és félszobás, felújítandó családi ház. Az egyik nagyszoba parkettás, a másik hajópadlós, a többi helyiség műkő burkolatú. A fűtést gázkazánt, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A főépület mögött garázs, és gazdasági épületek lettek kialakítva. Az ingatlan üres azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Ikrény
Emelet:Földszint
Leírás:
Ikrény csendes mellékutcájában, de a központ közelében található, két szobás, nappalis, felújításra szoruló családi ház. Az egyik szoba hajópadlós, a többi helyiség műpadló burkolatú. A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A tető körbe van csatornázva, és az ipari áram is be van vezetve. A főépület mellett nagyméretű garázs, és gazdasági épületek is ki lettek alakítva. Igény szerint a telek 2475nm-re kibővíthető, így gazdálkodásra, vagy telephely kialakítására is alkalmas. Kibővített teleknagyság esetén, az irányár 15,9MFt-ra módosul. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné; Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Szerecseny
Emelet:Földszint
Leírás:
Győrtől 28km-re Szerecseny csendes kis mellékutcájában, de a központ közelében található, két szobás, nappalis családi ház. A konyha, étkező és nappali egy légtérben van. A szobák parkettások, a többi helyiség hagyományos mozaiklap burkolatú. A fűtést szilárd tüzelésű kazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A házhoz egy kb. 35-40nm-es terasz csatlakozik. A főépület mellett, garázs, műhely, kazánház is ki lett alakítva. A kertbe gyümölcsfák - dió, meggy, barack, füge, szilva - lett telepítve. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talál igényének megfelelő ingatlant honlapunkon, az "Érdeklődés" oldalban elküldheti a keresett ingatlan paramétereit, hogy értesíthessük, amennyiben beérkezik irodánkhoz.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Ikrény
Emelet:Földszint
Leírás:
Ikrény csendes mellékutcájában, de a központ közelében található, két szobás, nappalis, felújításra szoruló családi ház. Az egyik szoba hajópadlós, a többi helyiség műpadló burkolatú. A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A tető körbe van csatornázva, és az ipari áram is be van vezetve. A főépület mellett nagyméretű garázs, és gazdasági épületek is ki lettek alakítva. Az ingatlan gazdálkodásra, vagy telephely kialakítására is alkalmas. Igény szerint a telek nagysága 900nm-re csökkenthető. Csökkentett teleknagyság esetén, az irányár 9,9MFt-ra módosul. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szobás
Település:Győr-Révfalu
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Révfalu, Kisbácsa felőli részén található, két szobás családi ház. A szobák hajópadlósak, a többi helyiség, hagyományos műkő, műpadló, illetőleg a fürdőszoba járólap burkolatú. A meleg vizet villanybojler, a fűtést központi gázkazán szolgáltatja, de a régi vegyes kazán is beiktatható. Műanyag redőnnyel szerelt, fa ablakai vannak. A konyha lambériázott. A lakó épület mögött pince, valamint két gazdasági épület is ki lett alakítva Az udvar füvesített, tujákkal és virágokkal van telepítve, a kert gondozott. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Győr Árpád u. 21. 1 em./4. Tel: +36-96-518-945
info@expressingatlanstudio.hu Fax: +36-96-518-946