Express ingatlan stúdió
ingatlan kereső
Jelleg: 
-- Mindegy --
Kor: 
-- Mindegy --
Építés módja: 
-- Mindegy --
Fűtés: 
-- Mindegy --
Település: 
-- Mindegy --
Alapterület: 
-- Mindegy --
Vételár: 
-- Mindegy --
Irodai hivatk.: 

ADJA EL INGATLANÁT KAROSSZÉKBŐL ...

ELADNI SZERETNE?

Üzletkötőink előzetes időpont egyeztetés után felkeresik otthonában. Tájékoztatják az eladási lehetőségekről, az adás-vétel további módjáról. Irodánk a piaci mozgásokat folyamatosan figyeli, így az ügyfeleink erről folyamatos tájékoztatást kapnak.

Elérhetőség:

EXPRESS Ingatlan-Stúdió Kft.
Iroda és postacím: 9021. Győr, Árpád út. 21. I/4.
Web: www.expressingatlanstudio.hu

Ügyfélszolgálat:

H - P-ig: 8.oo-tól 16.00-ig
Telefon: 96/518-945
Fax: 96/518-946
Mobil1: 06/30/986-4856
Mobil2: 06/70/341-1172
E-mail: info@expressingatlanstudio.hu

Kínálatunk:
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2+4félszobás
Település:Győr-Szabadhegy
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Szabadhegyen két lakásos családi ház eladó. A lakások egy közös előtérből nyílnak. Mindkét részben egy nappaliként funkcionáló nagyszoba, és két kisebb szoba, valamint fürdő és konyha lett kialakítva. Az egyik lakrészben a szobák parkettások, a másikban szőnyegpadlósak, míg a többi helyiség mindenhol járólapos. A fűtést gázkazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt, hőszigetelt SO-FA, és műanyag ablakai vannak. A lakás biztonságát, egy több ponton záródó, acélbetétes ajtó védi. Jelenleg - a villanyóra kivételével - a lakrészeknek egy mérőórájuk van, de az al mérők beiktatásához szükséges leállások, készen vannak A főépület mögött, a telek mindkét oldalán, tárolók lettek kialakítva. Egyik felén tégla, itt van egy korábban garázsként használt rész, a másik felén könnyűszerkezetes. Itt dupla kocsibeálló is van. A kert füvesített, két termő körtefa, és egy meggyfa lett telepítve. Az ingatlan két családnak, összeköltözőknek tökéletesen megfelel. Kiváló a környék infrastruktúrája, Penny, Lidl üzletek néhány percre megtalálhatók. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. Ingyenes hitel ügyintézést vállalunk! További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2+félszobás
Település:Tényő
Emelet:
Leírás:
Tényő csendes mellékutcájában található, 2+félszobás családi ház. A szobák szőnyeg padló és műpadló burkolatúak, a többi helyiség járólapos. A fűtést mobil kandalló, míg a meleg vizet, gázpalackról működtetett bojler szolgáltatja. Fa redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A villanyvezeték és a kismegszakító ki lett cserélve. A kisszoba jelenleg külön bejáratú, de igény szerint összenyitható a nagyobbik szobával. A két nagyszoba patinás mennyezet gerendái, sajátos hangulatot adnak a lakásnak. A gázon kívül minden közmű be van vezetve az épületbe, a gázcsonk az előkertben található. A tető héjazata egyenlőre nem szorul cserére, az eresz körbe van csatornázva. A főépület mögött gazdasági épületek lettek kialakítva, részben alá van pincézve. A telek első felében, kb. 80 db. termő gyümölcsfa lett telepítve, míg a hátsó részen vágás érett akác erdő van. Az öntözővizet ásott kút szolgáltatja. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172

Tényő község Győr-Moson-Sopron megyében, a Téti kistérségben található. A Kisalföld délkeleti peremén húzódik a Sokorói-dombságban. A községet Győrtől déli irányban 18 km-re találjuk meg.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szobás
Település:Ikrény
Emelet:Földszint
Leírás:
Ikrény központjában található, két szobás, felújításra szoruló családi ház. A villany és a vízvezeték már ki lett cserélve, valamint a fürdőszoba burkolata és szaniterei is, teljesen újak. A két szobában, az eredeti parketta burkolat van, a többi helyiség (előtér, konyha-étkező-nappali) hagyományos műkő burkolatú. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, míg a fűtés egyedi kályhával történik. Az épülethez, egy kb 20nm-es terasz csatlakozik. A tető héjazata is cserére került, a gerendázat állapota viszont még mindig jó. A bejárati és a teraszajtó is új, de az ablakok eredetiek. Az ipari áram (három fázis) is be van vezetve. A környék frekventáltsága kiváló, iskola, óvoda, orvosi rendelő, élelmiszer bolt, néhány percnyi sétával megközelíthető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3+félszobás
Település:Győr-Kisbácsa
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Kisbácsán található, 3+félszobás, két szintes családi ház. Az alsó szinten két szoba, konyha, étkező-nappali, fürdőszoba lett kialakítva, míg az emeleten, egy nagyobb és egy kisebb szoba, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet. Az alsó szint két szobája szőnyegpadlós, a felső kettő, és az étkező-nappali laminált parkettás, míg a többi helyiség járólappal van burkolva. Mindkét fűtés rendszer- szilárd és gáz - működik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Felül erkély, alul egy nagy méretű terasz csatlakozik az épülethez. Redőnnyel szerelt SO-FA ablakai vannak. A tető héjazatát a közelmúltban kicserélték, a padlás hőszigetelő burkolatot kapott. A lakóház mögött az udvaron, egy nagy méretű garázs, és tárolók lettek kialakítva.
Győrben és környékén, kisebb családi ház értékegyeztetéssel beszámítható. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szoba+nappalis
Település:Nagybajcs
Emelet:Földszint
Leírás:
Győrtől 10km-re, Nagybajcs központjában található, kétszintes családi ház. A földszinten egy nappali, konyha, étkező, szélfogó, kazánház, fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség lett kialakítva. A nappali parkettás, a többi helyiség járólappal lett burkolva. Az emeleten három szoba, közlekedő, és egy, egy légterű fürdő-WC kapott helyet. Az egyik szoba szőnyegpadlós, a másik kettő laminált parkettás, a közlekedő járólapos. Mindkét fűtésrendszer - gáz és szilárd - működik, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. A SO-FA nyílászárók hang és hőszigeteltek, műanyag redőnnyel és reluxával vannak felszerelve. A ház szerves részét képezi, egy 15nm-es garázs is. A családi ház 1988-ban épült, azóta folyamatosan karban lett tartva, kiváló az állaga.
A lakóépület mögött, tégla és könnyűszerkezetes gazdasági épületek lettek kialakítva melyek kiválóan alkalmasak állattartásra. A nagy méretű telken nemcsak a család zöldség szükségletét, de az állatok takarmányát is meg lehet termelni.

A település infrastruktúrája kiváló, a közelében iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta,
buszmegálló, bolt megtalálható.

Az Nagy-Duna sok örömet nyújthat a horgászat kedvelőinek, de mellette egyéb természeti, és építészeti látnivalók is akadnak.
Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szobás
Település:Enese
Emelet:Földszint
Leírás:
Enese csendes mellékutcájában, de központ közelében található, kétszintes, felújított családi ház. Az alsó szinten egy kis nappali, zuhanyzó WC-vel, és egy nagy méretű garázs lett kialakítva. Felül két nagy méretű szoba, étkezőkonyha, és fürdőszoba kapott helyet. A szobák szőnyegpadlóval, illetve laminált parkettával lettek burkolva, míg a többi helyiség járólapos. A fűtést és a meleg vizet kombi gázkazán szolgáltatja, de az alsó szint nappalijában, egy hangulatos kandalló lett beépítve. A vegyes tüzelésű kazán is működőképes. A felújítás során, minden vezeték - víz, villany, csatorna - ki lett cserélve. A burkolatok, a vizesblokkok szaniterei, és a konyhabútor is újak. A közlekedők hangulatos melegséget árasztó lambériával lettek burkolva. A régi nyílászárók helyett, műanyag redőnnyel szerelt, műanyag ablakok lettek beszerelve. Az ipari áram (három fázis) is be van vezetve. A bejárat előtt egy kis terasz van. A fő épület mögött, nyári konyha, két garázs, és egy nagy méretű műhely lett kialakítva. Igény szerint, ezt is lehet garázsként tárolóként hasznosítani. Az ingatlan körbe van kerítve, az utcafronton masszív kő-vas kerítés húzódik.
Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172

Enese Gyõr-Moson-Sopron megye keleti részén, a megyeszékhelytől 18 km-re nyugatra található.

Minden közlekedési eszközzel gyorsan elérhető.

Vonattal - Győrből Sopron irányába a harmadik állomás - kb. 20 perc alatt.

Busszal, személyautóval 15-20 perc menetidő után érünk a megyeszékhelyről Enesére a 85.sz. főúton. A Bécs-Budapest autópályáról - Sopron irányában a 85. sz. főútra letérve - a menetidő a 10 percet sem éri el.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szobás
Település:Győr-Sziget
Emelet:
Leírás:
Győr Sziget központi részén található, három szobás családi ház. Két nagyobbik szoba szalagparkettás, a kisebbik parkettás, a többi helyiség járólap és műkő burkolatú. Két fürdőszoba lett kialakítva, az egyik kádas, míg a másik zuhanyzós. A fűtést és a meleg vizet gázkazán biztosítja. Műanyag redőnnyel szerelt, dupla fa ablakai vannak. A szobák aljzata, és a falazat külső fele szigetelve lett, jelentős mértékben csökkentve a téli fűtés költséget. Az épület több mint fele része alá van pincézve, régebben a szilárd tüzelésű kazán, ide volt beépítve. Igény szerint ez visszaállítható. A kertben virágok, díszbokrok lettek telepítve, és egy hatalmas cseresznyefa biztosítja, akár több család szükségletét is. Az ingatlan igény szerint, akár azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szobás
Település:Nyúl
Emelet:Földszint
Leírás:
Nyúl Győr felőli részén, csendes, szinte forgalomtól mentes utcájában, de mégis a központ közelében található, háromszobás, nappalis, étkezős, átépített, 70%-os készültségben felújított családi ház. Az eredeti épület alapterét megnövelték, belső elrendezését átalakították. A régi főfalak megmaradtak, az összes válaszfal új. Körben vasalt betonkoszorút kapott, a teljes tetőszerkezet, valamint a héjazat is cserére került. A felújítás során a teljes vezetékrendszer - villany és víz - ki lett cserélve. A fűtésrendszer még nincs kiépítve, a tervben cirkó gázkazán központi fűtés szerepel. Természetesen ez igény szerint módosítható. Az aljzat is elkészült, szigetelt. A régi fa ablakok helyett, műanyag nyílászárók lettek beépítve. A főépület mögött, egy tárolóval egybeépített garázs kapott helyet. A telek jelenleg nincs művelve, de gondozott, néhány gyümölcsfa van telepítve. Aki egy lüktető nagyváros közelében szeretne élni, de mégis szereti a csendet és a nyugalmat, ezen a helyen megtalálja számítását. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!
Részletek >>
Győr Árpád u. 21. 1 em./4. Tel: +36-96-518-945
info@expressingatlanstudio.hu Fax: +36-96-518-946