Express ingatlan stúdió
ingatlan kereső
Jelleg: 
-- Mindegy --
Kor: 
-- Mindegy --
Építés módja: 
-- Mindegy --
Fűtés: 
-- Mindegy --
Település: 
-- Mindegy --
Alapterület: 
-- Mindegy --
Vételár: 
-- Mindegy --
Irodai hivatk.: 

ADJA EL INGATLANÁT KAROSSZÉKBŐL ...

ELADNI SZERETNE?

Üzletkötőink előzetes időpont egyeztetés után felkeresik otthonában. Tájékoztatják az eladási lehetőségekről, az adás-vétel további módjáról. Irodánk a piaci mozgásokat folyamatosan figyeli, így az ügyfeleink erről folyamatos tájékoztatást kapnak.

Elérhetőség:

EXPRESS Ingatlan-Stúdió Kft.
Iroda és postacím: 9021. Győr, Árpád út. 21. I/4.
Web: www.expressingatlanstudio.hu

Ügyfélszolgálat:

H - P-ig: 8.oo-tól 16.00-ig
Telefon: 96/518-945
Fax: 96/518-946
Mobil1: 06/30/986-4856
Mobil2: 06/30/296-9497
E-mail: info@expressingatlanstudio.hu

Kínálatunk:
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Ikrény
Emelet:Földszint
Leírás:
Ikrény csendes mellékutcájában, de a központ közelében található, két szobás, nappalis, felújításra szoruló családi ház. Az egyik szoba hajópadlós, a többi helyiség műpadló burkolatú. A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A tető körbe van csatornázva, és az ipari áram is be van vezetve. A főépület mellett nagyméretű garázs, és gazdasági épületek is ki lettek alakítva. Igény szerint a telek 2475nm-re kibővíthető, így gazdálkodásra, vagy telephely kialakítására is alkalmas. Kibővített teleknagyság esetén, az irányár 17,9MFt-ra módosul. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Pannonhalma
Emelet:Földszint
Leírás:
Pannonhalma Nyalka felőli részén található, 2005-ben épült, két szobás, nappalis családi ház. A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólappal lett burkolva. A fűtést és a meleg vizet cirkó gázkazán szolgáltatja. A nappaliba beépített cserépkályha, nemcsak sajátos hangulatot ad a lakásnak, de a téli fűtés költséget is, jelentős mértékben csökkenti. A nyári forróságot klíma teszi elviselhetővé. Igény szerint még egy hálószoba is kialakítható. Műanyag redőnnyel szerelt, szigetelt fa ablakai vannak. A falazat kívülről kb. 8cm-es hungarocellel lett szigetelve. Az épület biztonságát, a kiépített riasztó rendszer mellett, egy több ponton záródó bejárati ajtó védi. A nappalihoz egy hangulatos, kb. 15-20nm-es terasz csatlakozik. A kert gyümölcsfákkal (körte, alma, cseresznye, barack) lett betelepítve, de maradt hely a zöldségesnek is. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. Cégünk vállalja társasházi lakások komplett felújítását, illetve családi házak felújítását, átalakítását, és bővítését, az udvarok térkövezését, grillterasz kialakítását, kemencék, stb. építését!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Ikrény
Emelet:Földszint
Leírás:
Ikrény csendes mellékutcájában, de a központ közelében található, két szobás, nappalis, felújításra szoruló családi ház. Az egyik szoba hajópadlós, a többi helyiség műpadló burkolatú. A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A tető körbe van csatornázva, és az ipari áram is be van vezetve. A főépület mellett nagyméretű garázs, és gazdasági épületek is ki lettek alakítva. Az ingatlan gazdálkodásra, vagy telephely kialakítására is alkalmas. Igény szerint a telek nagysága 900nm-re csökkenthető. Csökkentett teleknagyság esetén, az irányár 12,9MFt-ra módosul. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Gönyű
Emelet:Földszint
Leírás:
Gönyű csendes, szinte forgalomtól mentes mellékutcájában található, 2003-ban épült, igényesen kialakított, két szobás, nappalis családi ház. Az épületet a jelenlegi tulajdonos maga tervezte, 38-as Leier blokkból épült, a homlokzat 6cm-es hőszigetelő anyaggal lett borítva. A a főépület központi része, nagy méretű, napfényes nappali-étkező, ami igényes járólappal lett burkolva. Minden helyiség, innét érhető el. Ebből nyílik a két hálószoba, valamint a fürdőszoba. A fürdőbe kád és zuhanyfülke, és egy dupla mosdó lett beépítve. A konyha jelenleg nyitott a nappali felől, de mivel saját ablaka van, igény szerint egy ajtóval, teljesen külön szeparálható. A valódi cseresznyefából készült konyhabútor, és a beépített gépei, szinte teljesen újak, mivel alig néhány alkalommal lett használva.
Mindkét fűtésrendszer - a szilárd tüzelésű és a gázkazán - működik, de a ezenfelül a nappali falába egy kandalló is be lett építve, ami a két hálószobát fűti. A vizet a cirkó gázkazán szolgáltatja. A lakásból egy zárt folyón juthatunk el, egy 73nm-es melléképületbe. Itt lett kialakítva, a ténylegesen használt konyha, éléskamra, és az alápincézett, két helyiségből álló tároló. Műanyag redőnnyel szerelt, műanyag nyílászárói vannak, valamint az ipari áram is be lett vezetve. Igény szerint a tetőtér is beépíthető.
Az épület mögött, további gazdasági épületek, valamint egy garázs is ki lett alakítva. A kertbe gyümölcsfák lettek telepítve, de a zöldségesnek is maradt hely. Az udvar parkosított, fenyőfákkal lett beültetve, alattuk a nyári forróságban is kellemesen pihenhetünk.

Gönyű kb. 15km-re fekszik Győrtől, busszal és autóval könnyen megközelíthető, de aki szereti a sportos életmódot, a kiépített kerékpárutat is igénybe veheti. Nagyon jó a település infrastruktúrája. Folyamatosan fejlődik, megépült a kikötő, és az itt megtelepült cégek adta munkalehetőség is vonzza az embereket. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. Cégünk vállalja társasházi lakások komplett felújítását, illetve családi házak felújítását, átalakítását, és bővítését, az udvarok térkövezését, grillterasz kialakítását, kemencék, stb. építését!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szobás
Település:Abda
Emelet:Földszint
Leírás:
Abda központjában található, két szobás családi ház. 2017-ben az ingatlan részleges felújításon esett át. Új aljzatbetont kapott, a szobák szőnyegpadlóval, a többi helyiségre műpadlóval és járólappal lettek burkolva. A teljes víz és csatorna hálózat, valamint a fűtésrendszer ( a kazánon kívül) cserére került. A fűtést vegyes tüzelésű kazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A régi nyílászárókat (egy kivételével) műanyagra cserélték. A lakás biztonságát, egy több ponton záródó, műanyag ajtó védi. A ház utcafronti és udvari falazata, 15cm-es hungarocellel lett burkolva. A főépület mögött lett a kazánház kialakítva. A telek jelenleg nincs művelve, de karbantartott. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. Cégünk vállalja társasházi lakások komplett felújítását, illetve családi házak felújítását, átalakítását, és bővítését, az udvarok térkövezését, grillterasz kialakítását, kemencék, stb. építését!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szobás
Település:Pér
Emelet:Földszint
Leírás:
Pér csendes, szinte forgalomtól mentes utcájában található, két szobás családi ház. A két szoba és konyha falazata tömés, ami a vizesedés elkerülésére, alá lett szigetelve. A mosókonyha és a fürdőszoba később épült, ez tégla falazatú. A két szoba betonos, műpadló van leterítve, a konyha hagyományos műkő burkolatú. A tető csatornázva van. A főépület mögött gazdasági épületek, és egy különálló pince lett kialakítva. A kert jelenleg nincs művelve, de gazdálkodásra, állattartásra kiválóan alkalmas. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szoba+nappalis
Település:Győrújbarát
Emelet:
Leírás:
Győrújbarát csendes mellékutcájában, a hegyen található, három szobás, nappalis, amerikai konyhás, családi ház. Az 1990-ben épült lakóházat, 2010-ben bővítették, illetőleg felújították. A szobák laminált parkettások, a többi helyiség járólappal lett burkolva. A fűtést és a meleg vizet cirkó gázkazán szolgáltatja, de az amerikai konyhás nappaliban, egy vízteres kandalló is be lett építve. ami nemcsak a lakás hangulatát növeli, de a téli fűtés költséget is jelentősen csökkenti. A nappali elé nagyméretű szélfogó lett építve, ami hangulatos télikertnek is kialakítható. Az épület, bővítése után, teljes felújításon esett át. A régi nyílászárókat, redőnnyel, és szúnyoghálóval szerelt, műanyag ablakokra cserélték. A nagyméretű fürdőszobába zuhanykabin, sarokkád, dupla mosdó lett beépítve. A homlokzat 6cm vastag hungarocellel lett burkolva. A lakóház alatt. 30nm-es pince lett kialakítva. Az előkert és az udvar parkosítva lett, és egy hatalmas diófa ad kellemes árnyékot a nyári forróságban. A főépület mögött, 70nm-es dupla beállós garázs lett kialakítva, amit hobbi műhelyként is lehet használni. A kert jelenleg nincs művelve, de karbantartott. A locsolást fúrt kút biztosítja. Az ingatlan biztonságát, telepített kamerák védik. Győrben, elsősorban Révfaluban, kisebb, 60-70nm körüli családi ház, vagy sorház beszámítható. Szabadhegy Nádorváros is szóba jöhet. Aki megunta egy nagyváros nyüzsgését, szereti a csendet és a nyugalmat, itt megtalálja számítását. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szoba+nappalis
Település:Győr-Nádorváros
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Nádorváros csendes mellékutcájában, a vásárcsarnok környékén található, három szobás, nappalis, belső felújítást igénylő, tetőteres ikerház egyik lakása. Alul egy nappali, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, a tetőtérben három szoba, és egy kádas fürdőszoba helyezkedik el. A nappali és a szobák szalagparkettások, a többi helyiség járólappal lett burkolva. A fűtést és meleg vizet gázkazán szolgáltatja. Fa ablakos lakás. A nappalihoz terasz, az egyik tetőtéri szobához, kilépő csatlakozik. Az egész épület alá lett pincézve, ahol egy dupla beállós garázs is helyet kapott. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. Cégünk vállalja társasházi lakások komplett felújítását, illetve családi házak felújítását, átalakítását, és bővítését, az udvarok térkövezését, grillterasz kialakítását, kemencék, stb. építését!
Részletek >>
Győr Árpád u. 21. 1 em./4. Tel: +36-96-518-945
info@expressingatlanstudio.hu Fax: +36-96-518-946