Express ingatlan stúdió
ingatlan kereső
Jelleg: 
-- Mindegy --
Kor: 
-- Mindegy --
Építés módja: 
-- Mindegy --
Fűtés: 
-- Mindegy --
Település: 
-- Mindegy --
Alapterület: 
-- Mindegy --
Vételár: 
-- Mindegy --
Irodai hivatk.: 

ADJA EL INGATLANÁT KAROSSZÉKBŐL ...

ELADNI SZERETNE?

Üzletkötőink előzetes időpont egyeztetés után felkeresik otthonában. Tájékoztatják az eladási lehetőségekről, az adás-vétel további módjáról. Irodánk a piaci mozgásokat folyamatosan figyeli, így az ügyfeleink erről folyamatos tájékoztatást kapnak.

Elérhetőség:

EXPRESS Ingatlan-Stúdió Kft.
Iroda és postacím: 9021. Győr, Árpád út. 21. I/4.
Web: www.expressingatlanstudio.hu

Ügyfélszolgálat:

H - P-ig: 8.oo-tól 16.00-ig
Telefon: 96/518-945
Fax: 96/518-946
Mobil1: 06/30/986-4856
Mobil2: 06/30/296-9497
E-mail: info@expressingatlanstudio.hu

Kínálatunk:
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:1+félszobás
Település:Győr-Górédűlő
Emelet:
Leírás:
Győr egyik kertvárosában, a Górédűlőben található, 1+félszobás, téliesített, 2003-ban felújított hétvégi ház. Minden helyiség járólap burkolatú. A fűtést cserépkályha, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Fa ablakos ház, a tető héjazata hullámpala. Az épület kívülről 10cm-es hungarocellel lett burkolva. Az udvarban garázs, és egy fából készült tároló lett kialakítva. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:1szobás
Település:Győr-Ipari park
Emelet:Földszint
Leírás:
Győrben az Ipari Parknál, a Banai úti kertekben található, egy szobás, konyhás, teljes körű felújítást igénylő hétvégi ház. A szoba parkettás, a többi helyiség, hagyományos műkő burkolatú. Az épület 8,2x8,2m alapterületű, ennek fele a jelenlegi lakrész, a másik fele zárt terasz. Igény szerint, a terasz beépítésével bővíthető a ház. A terasz alatt pince van. Az épülettől különállóan, egy kb 18nm-es garázs, kerti zuhanyzó, és grillező is ki lett alakítva. A kertbe gyümölcsfák lettek telepítve, főképpen alma, de birs és szilva is megtalálható. Aki egy nyüzsgő nagyváros közelében akar élni, de mégis csendben és nyugalomban szeretné eltölteni az idejét, itt megtalálja a számítását. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2+3félszoba+nappalis
Település:Győr-Győrszentiván
Emelet:
Leírás:
Győrszentiván csendes utcájában, a Móricz Zsigmond Általános iskola környékén található, kétszintes családi ház. Az alsó szinten egy nappali, dolgozószoba, étkezőkonyha, és egy zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. Felül két nagy, két kisebb szoba, és egy kádas fürdőszoba kapott helyet. A nappali, a konyha, és a vizesblokkok járólaposak, a többi helyiség laminált parketta burkolatú. Mindkét fűtésrendszer (gáz és szilárd) működik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A garázs az épület szerves része, közvetlenül megközelíthető a lakótérből. A ház fele alá van pincézve. Az emeletre hangulatos, esztergált korlátos falépcső vezet. A nappali, a feljáró, és a felső szint előtere lambériázva van. Az alsó szinthez terasz, a felsőhöz erkély csatlakozik. A lakás biztonságát riasztó, és egy több ponton záródó műanyag bejárati ajtó védi. A kert be lett parkosítva, az öntözéshez a vizet fúrt kút biztosítja. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2+félszobás
Település:Pannonhalma
Emelet:Földszint
Leírás:
Pannonhalma központjában található, két és félszobás, felújítandó családi ház. Az egyik nagyszoba parkettás, a másik hajópadlós, a többi helyiség műkő burkolatú. A fűtést gázkazánt, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A főépület mögött garázs, és gazdasági épületek lettek kialakítva. Az ingatlan üres azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Ikrény
Emelet:Földszint
Leírás:
Ikrény csendes mellékutcájában, de a központ közelében található, két szobás, nappalis, felújításra szoruló családi ház. Az egyik szoba hajópadlós, a többi helyiség műpadló burkolatú. A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A tető körbe van csatornázva, és az ipari áram is be van vezetve. A főépület mellett nagyméretű garázs, és gazdasági épületek is ki lettek alakítva. Igény szerint a telek 2475nm-re kibővíthető, így gazdálkodásra, vagy telephely kialakítására is alkalmas. Kibővített teleknagyság esetén, az irányár 15,9MFt-ra módosul. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné; Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Szerecseny
Emelet:Földszint
Leírás:
Győrtől 28km-re Szerecseny csendes kis mellékutcájában, de a központ közelében található, két szobás, nappalis családi ház. A konyha, étkező és nappali egy légtérben van. A szobák parkettások, a többi helyiség hagyományos mozaiklap burkolatú. A fűtést szilárd tüzelésű kazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A házhoz egy kb. 35-40nm-es terasz csatlakozik. A főépület mellett, garázs, műhely, kazánház is ki lett alakítva. A kertbe gyümölcsfák - dió, meggy, barack, füge, szilva - lett telepítve. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talál igényének megfelelő ingatlant honlapunkon, az "Érdeklődés" oldalban elküldheti a keresett ingatlan paramétereit, hogy értesíthessük, amennyiben beérkezik irodánkhoz.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Ikrény
Emelet:Földszint
Leírás:
Ikrény csendes mellékutcájában, de a központ közelében található, két szobás, nappalis, felújításra szoruló családi ház. Az egyik szoba hajópadlós, a többi helyiség műpadló burkolatú. A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A tető körbe van csatornázva, és az ipari áram is be van vezetve. A főépület mellett nagyméretű garázs, és gazdasági épületek is ki lettek alakítva. Az ingatlan gazdálkodásra, vagy telephely kialakítására is alkalmas. Igény szerint a telek nagysága 900nm-re csökkenthető. Csökkentett teleknagyság esetén, az irányár 9,9MFt-ra módosul. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szobás
Település:Győr-Szabadhegy
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Szabadhegy csendes mellékutcájában található, két szobás, nagy konyhás családi ház. A két szoba parkettás, a többi helyiség hagyományos műkő burkolatú. A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt, fa ablakai vannak. Az udvarban fedett kocsibeálló lett kialakítva, a kertbe termő gyümölcsfák, és szőlő lett telepítve. Az ingatlan tehermentes, fizetés függvényében, akár azonnal birtokba vehető. A környék infrastruktúrája kiváló. A csendes, szinte forgalomtól mentes utca, kisgyermekes családok számára, ideális otthon megteremtésére alkalmas. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Győr Árpád u. 21. 1 em./4. Tel: +36-96-518-945
info@expressingatlanstudio.hu Fax: +36-96-518-946