Express ingatlan stúdió
ingatlan kereső
Jelleg: 
-- Mindegy --
Kor: 
-- Mindegy --
Építés módja: 
-- Mindegy --
Fűtés: 
-- Mindegy --
Település: 
-- Mindegy --
Alapterület: 
-- Mindegy --
Vételár: 
-- Mindegy --
Irodai hivatk.: 

ADJA EL INGATLANÁT KAROSSZÉKBŐL ...

ELADNI SZERETNE?

Üzletkötőink előzetes időpont egyeztetés után felkeresik otthonában. Tájékoztatják az eladási lehetőségekről, az adás-vétel további módjáról. Irodánk a piaci mozgásokat folyamatosan figyeli, így az ügyfeleink erről folyamatos tájékoztatást kapnak.

Elérhetőség:

EXPRESS Ingatlan-Stúdió Kft.
Iroda és postacím: 9021. Győr, Árpád út. 21. I/4.
Web: www.expressingatlanstudio.hu

Ügyfélszolgálat:

H - P-ig: 8.oo-tól 16.00-ig
Telefon: 96/518-945
Fax: 96/518-946
Mobil1: 06/30/986-4856
Mobil2: 06/30/296-9497
E-mail: info@expressingatlanstudio.hu

Kínálatunk:
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:1szobás
Település:Győrszentiván-Kertváros
Emelet:Földszint
Leírás:
Győrszentiván-Kertváros hangulatos utcácskájában található hétvégi ház. Egy szoba és egy garázsnak is használható tároló lett kialakítva. A szoba alatti rész, alá lett pincézve. Jelenleg a villany van bevezetve, de a 66m mély fúrt kútról, iható víz nyerhető. Az épület állandó ott lakás céljára is átalakítható. Mivel beton födémes, a tetőtér is beépíthető. A kert fele részben, jó minőségű borszőlővel lett betelepítve, de gyümölcsfáknak és veteményesnek is jutott hely. Az ingatlan Januártól vehető birtokba. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappali+étkezős
Település:Győr-Ménfőcsanak
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Ménfőcsanak csendes, szinte forgalomtól mentes utcájában található, két szobás, nappalis, étkezős családi ház. A nappali és a szobák parkettások, a többi helyiség járólappal lett burkolva. Az étkező fala, hangulatos melegséget árasztó lambériával lett burkolva. Mindkét fűtésrendszer, gáz és szilárd, működik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A nappalihoz nagy méretű fedett terasz csatlakozik. Az eredeti fa nyílászárók helyett, a közelmúltban, műanyag redőnnyel szerelt, műanyag ablakok lettek beépítve. Az egész épület alá lett pincézve, és itt alakítottak ki egy kocsi beállót. A tető héjazata is le lett cserélve. Az udvar parkosított, a kert termő gyümölcsfákkal lett betelepítve, de a zöldségesnek is jutott hely. Győrben 60nm körüli, jó állapotú tégla lakás beszámítható. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Gönyű
Emelet:Földszint
Leírás:
Gönyű csendes mellékutcájában, de a központ közelében található, két szobás, nappalis családi ház. az eredeti épület, a 70-es, 80-as években épült, amelyet 2000 és 2002 között teljes mértékben felújítottak, és átalakítottak. A tető teljesen ki lett cserélve. A vasbeton koszorú, a gerendázat, valamint a héjazat is új. A külső falazat 12cm-es hőszigetelő burkolatot kapott. Az átalakítás során, a nagyobbik szoba , össze lett nyitva az étkezővel, és a konyhával, így lett a három helyiségből, egy amerikai konyhás nappali. A konyha és az étkező között, boltív lett kialakítva. Helyet kapott még egy cserépkályha is, mely nemcsak a lakás hangulatát növeli, de a téli fűtés költséget is jelentős mértékben csökkenti. A két szoba és a nappali rész, laminált parkettás, az étkező, a konyha, és a többi helyiség kerámia járólappal lett burkolva. A konyhabútor AEG márkájú beépített gépeit, a kialkudott vételár magába foglalja. A fűtést és a meleg vizet, turbó rendszerű kombi kazán biztosítja. Az eredeti nyílászárókat, műanyag redőnnyel és szúnyoghálóval szerelt, műanyag ablakokra cserélték. A lakóépülethez egy hangulatos térkővel burkolt, kb. 60nm-es részben fedett terasz csatlakozik. Itt lett kialakítva, egy alápincézett, felújítandó tároló, nyári konyha. Mögötte egy ideiglenes garázs, és további tárolók sorakoznak. Az udvar egy része szintén térkövezve van, míg a nagyobbik fele parkosított. A kertbe termő gyümölcsfák vannak, de bőven hely zöldséges, vagy akár üvegház kialakítására is. Az öntözővizet egy bővizű, kerekeskútnak álcázott, fúrt kút biztosítja. A kapura automata nyitórendszer lett felszerelve, és a fa elemek is ki lettek cserélve. A kerítés többi részéhez is megvannak a szükséges anyagok, amelyet a vételár magába foglal. A kerti gépeket, szerszámokat, és nem utolsósorban a terasz igényes bútorát a jelenlegi tulajdonosok a vevőnek ajándékozzák. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szobás
Település:Győr-Ménfőcsanak
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Ménfőcsanak csendes mellékutcájában, a központ közelében található, két szobás családi ház. A két szoba hajópadlós, a többi helyiség hagyományos műkővel lett burkolva. A fűtést vegyes tüzelésű kazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Fa nyílászárók vannak beépítve, az utcafrontra néző szobák fa redőnnyel vannak szerelve. Két bejárata van a lakásnak. A kert termő gyümölcsfákkal van telepítve, de maradt hely veteményesnek is. Az öntöző vizet saját kút biztosítja. Az ingatlan teljes felújítást igényel. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szobás
Település:Mecsér
Emelet:Földszint
Leírás:
Mecsér központi részének közelében található, két szobás, teljes felújítást igénylő családi ház. A szobák hajópadlósak, a többi helyiség hagyományos műkővel van burkolva. A meleg vizet villanybojler, a fűtést cserépkályha szolgáltatja. Redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A ház 1968-ban épült, fa födémes, és cserép a héjazata. A kertben és az udvarban termő gyümölcsfák lettek telepítve, öntözni egy bő vizű, ásott kútról lehet. Az ingatlan a fizetés függvényében akár azonnal birtokba vehető.

Mecsért a nyugalom és a béke szigetének is nevezik, amelynek mindennapi életét számos civil szervezet tölti meg tartalommal. Rendezvényterv alapján hagyományőrző, kulturális és sport témájú események szórakoztatják a résztvevőket. Nemzetközileg is nyilvántartott a nyári Ladikos fesztivál, ami sok látogatót vonz a településre.

A szépen karbantartott település ideális azok számára, akiket munkájuk Győrhöz köt, és olcsóbb árfekvésű házat kívánnak vásárolni. Aki a falusi környezetbe be tud illeszkedni és gyermekeivel igénybe veszi a helyi oktatási intézményeket, azt az önkormányzat letelepedési szándékában is támogatja.
Természetkedvelőknek a Mosoni- Duna romantikus, vadregényes partszakasza kínál kellemes kikapcsolódást. Horgászok, fürdőzők és vízitúrázók is ideális feltételeket találnak pihenésre, kirándulásra. A lehetőségeket, egyben a biztonságot jelentősen javította a folyó rehabilitációja, az árvízvédelmi töltés kiépítése.

Egyre nagyobb vonzerőt jelent az évente megrendezésű Ladikos Fesztivál, a Falunap, az év végi adventi hangverseny.

A faluban jól felszerelt óvoda és alsó tagozatos tagiskola működik, valamint korszerű orvosi rendelő és minden igényt kielégítő faluház áll a lakosok rendelkezésre.

Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szoba+nappali+erkélyes
Település:Győr-Ménfőcsanak
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Ménfőcsanak központjában található, két szintes, teljes körűen felújított családi ház. Az alsó szinten egy nagy méretű szoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. Innét lehet lemenni egy kis méretű pincébe, valamint az utcafrontról megközelíthető garázs is itt helyezkedik el. A felső szinten egy nagyobb és egy kisebb alapterületű szoba, egy amerikai konyhás nappali, és fürdőszoba kapott helyet. A fürdőbe zuhanykabin és sarokkád lett beépítve. A kisebbik szobához, udvarra néző erkély csatlakozik. Mindkét fűtésrendszer működik - szilárd és gáz -, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. 2018-ban a lakást teljes körűen felújították. A vezetékrendszer ki lett cserélve, a régi nyílászárók helyett, műanyag redőnnyel szerelt, műanyag ablakok lettek beépítve. A nappali álmennyezetébe SPOT lámpák lettek felszerelve. Az épület kívülről hőszigetelő burkolatot kapott. Az ingatlan biztonságát, kiépített kamera rendszer védi. A lakóépület mögött, mobil garázs, és egy tégla építésű tároló lett kialakítva. A tároló részben alá lett pincézve. A lakás két család számára is kiválóan alkalmas. Az alsó szinten levő garázs, szobává át lehet alakítani, a fűtés is benne van. Felül a tetőtérben, még két,vagy három szoba kialakítható. A kert termő gyümölcsfákkal van betelepítve. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szoba+nappaliis
Település:Nyúl
Emelet:Földszint
Leírás:
Nyúl Győr felőli részén, csendes, szinte forgalomtól mentes utcájában, de mégis a központ közelében található, háromszobás, nappalis, étkezős, átépített, 70%-os készültségben felújított családi ház. Az eredeti épület alapterét megnövelték, belső elrendezését átalakították. A régi főfalak megmaradtak, az összes válaszfal új. Körben vasalt betonkoszorút kapott, a teljes tetőszerkezet, valamint a héjazat is cserére került. A felújítás során a teljes vezetékrendszer - villany és víz - ki lett cserélve. A fűtésrendszer még nincs kiépítve, a tervben cirkó gázkazán központi fűtés szerepel. Természetesen ez igény szerint módosítható. Az aljzat is elkészült, szigetelt. A régi fa ablakok helyett, műanyag nyílászárók lettek beépítve. A főépület mögött, egy tárolóval egybeépített garázs kapott helyet. A telek jelenleg nincs művelve, de gondozott, néhány gyümölcsfa van telepítve. Aki egy lüktető nagyváros közelében szeretne élni, de mégis szereti a csendet és a nyugalmat, ezen a helyen megtalálja számítását. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szoba+nappalis
Település:Győr-Gorkíjváros
Emelet:
Leírás:
Győr Gorkijváros csendes mellékutcájában található, 3 szobás, nappalis, gardróbos, tetőteres családi ház. Alul a nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, a tetőtérben 3 szoba, gardróbszoba helyezkedik el. A szobák laminált parkettások, a többi helyiség járólapos. A fűtést és a meleg vizet, kombi gázkazán szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt, fa ablakai vannak. Az épület külső fala, hungarocell hőszigetelő anyaggal lett burkolva. Az udvar füvesített, a bejáró térkövezve lett. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Győr Árpád u. 21. 1 em./4. Tel: +36-96-518-945
info@expressingatlanstudio.hu Fax: +36-96-518-946