Express ingatlan stúdió
ingatlan kereső
Jelleg: 
-- Mindegy --
Kor: 
-- Mindegy --
Építés módja: 
-- Mindegy --
Fűtés: 
-- Mindegy --
Település: 
-- Mindegy --
Alapterület: 
-- Mindegy --
Vételár: 
-- Mindegy --
Irodai hivatk.: 

ADJA EL INGATLANÁT KAROSSZÉKBŐL ...

ELADNI SZERETNE?

Üzletkötőink előzetes időpont egyeztetés után felkeresik otthonában. Tájékoztatják az eladási lehetőségekről, az adás-vétel további módjáról. Irodánk a piaci mozgásokat folyamatosan figyeli, így az ügyfeleink erről folyamatos tájékoztatást kapnak.

Elérhetőség:

EXPRESS Ingatlan-Stúdió Kft.
Iroda és postacím: 9021. Győr, Árpád út. 21. I/4.
Web: www.expressingatlanstudio.hu

Ügyfélszolgálat:

H - P-ig: 8.oo-tól 16.00-ig
Telefon: 96/518-945
Fax: 96/518-946
Mobil1: 06/30/986-4856
Mobil2: 06/30/296-9497
E-mail: info@expressingatlanstudio.hu

Kínálatunk:
Részletek >>
Név:Máring Lajosné; Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:1+félszobás
Település:Pannonhalma
Emelet:Földszint
Leírás:
Pannonhalma csendes részén található, másfél szobás, felújításra vagy lebontásra szoruló, vegyes falazatú családi ház. A szobák szőnyegpadlósak, a többi helyiség hagyományos műkő. Egyedi kályha fűtése van, a meleg vizet villanybojler szolgáltatta. Zsalugáterekkel szerelt fa ablakai vannak. A közművek közül a víz, villany, és a csatorna be van vezetve, a többi a telekhatáron van. A teleknek kiváló rálátása van az apátságra. Azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talál igényének megfelelő ingatlant honlapunkon, az "Érdeklődés" oldalban elküldheti a keresett ingatlan paramétereit, hogy értesíthessük, amennyiben beérkezik irodánkhoz.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:1+félszobás
Település:Győr-Nagybácsa
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Nagybácsa elején található, 1+félszobás, étkezős, felújításra, vagy lebontásra szoruló családi ház. A szobák és az étkező szőnyegpadlósak, a többi helyiség járólap burkolatú. A fűtést gázkonvektor, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt, fa ablakai vannak. Az ipari áram be van vezetve. Az épülethez, beüvegezett, zárt veranda csatlakozik. A kert jelenleg nincs művelve, de karbantartott, néhány gyümölcsfa van telepítve. Az ingatlan akár azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:1+félszobás
Település:Győr-Górédűlő
Emelet:
Leírás:
Győr egyik kertvárosában, a Górédűlőben található, 1+félszobás, téliesített, 2003-ban felújított hétvégi ház. Minden helyiség járólap burkolatú. A fűtést cserépkályha, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Fa ablakos ház, a tető héjazata hullámpala. Az épület kívülről 10cm-es hungarocellel lett burkolva. Az udvarban garázs, és egy fából készült tároló lett kialakítva. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:1szobás
Település:Győr-Ipari park
Emelet:Földszint
Leírás:
Győrben az Ipari Parknál, a Banai úti kertekben található, egy szobás, konyhás, teljes körű felújítást igénylő hétvégi ház. A szoba parkettás, a többi helyiség, hagyományos műkő burkolatú. Az épület 8,2x8,2m alapterületű, ennek fele a jelenlegi lakrész, a másik fele zárt terasz. Igény szerint, a terasz beépítésével bővíthető a ház. A terasz alatt pince van. Az épülettől különállóan, egy kb 18nm-es garázs, kerti zuhanyzó, és grillező is ki lett alakítva. A kertbe gyümölcsfák lettek telepítve, főképpen alma, de birs és szilva is megtalálható. Aki egy nyüzsgő nagyváros közelében akar élni, de mégis csendben és nyugalomban szeretné eltölteni az idejét, itt megtalálja a számítását. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2+3félszoba+nappalis
Település:Győr-Győrszentiván
Emelet:
Leírás:
Győrszentiván csendes utcájában, a Móricz Zsigmond Általános iskola környékén található, kétszintes családi ház. Az alsó szinten egy nappali, dolgozószoba, étkezőkonyha, és egy zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. Felül két nagy, két kisebb szoba, és egy kádas fürdőszoba kapott helyet. A nappali, a konyha, és a vizesblokkok járólaposak, a többi helyiség laminált parketta burkolatú. Mindkét fűtésrendszer (gáz és szilárd) működik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A garázs az épület szerves része, közvetlenül megközelíthető a lakótérből. A ház fele alá van pincézve. Az emeletre hangulatos, esztergált korlátos falépcső vezet. A nappali, a feljáró, és a felső szint előtere lambériázva van. Az alsó szinthez terasz, a felsőhöz erkély csatlakozik. A lakás biztonságát riasztó, és egy több ponton záródó műanyag bejárati ajtó védi. A kert be lett parkosítva, az öntözéshez a vizet fúrt kút biztosítja. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné; Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2+félszobás
Település:Győrság
Emelet:
Leírás:
Győrság Pér felőli részén található, kb. 80%-os készültségi fokú, tetőteres családi ház. Alul egy nagyszobát, felül egy nagyobb és egy kisebb szobát alakítottak ki. A burkolatok nincsenek lerakva. A vizet fúrt kútról nyerik, de a házba nincs bevezetve. Alá van pincézve, a garázs is itt lett kialakítva. Ipari áram be van vezetve. A kert gyümölcsfákkal és szőlővel van betelepítve. Személyre szóló hitel ügyintézéssel, és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talál igényének megfelelő ingatlant honlapunkon, az "Érdeklődés" oldalban elküldheti a keresett ingatlan paramétereit, hogy értesíthessük, amennyiben beérkezik irodánkhoz.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné; Kovácsné Mariann
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2+félszobás
Település:Máriakálnok
Emelet:Földszint
Leírás:
Máriakálnok központi részében található, 2+félszobás, felújított családi ház. A szobák szőnyegpadló és laminált parketta burkolatúak, a többi helyiség járólapos. A fűtést vegyes tüzelésű (szilárd) kazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. 2002-ben a régi fa ablakokat műanyagra cserélték, valamint műanyag redőnyöket szereltek rá. 2005-ben az épületet külsőleg hőszigetelték, és ugyanakkor a tetőt is teljes mértékben felújították. A kert öntözése, hidroforral működtetett kútról van megoldva. Igény szerint még 3950nm telek vásárolható hozzá. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talál igényének megfelelő ingatlant honlapunkon, az "Érdeklődés" oldalban elküldheti a keresett ingatlan paramétereit, hogy értesíthessük, amennyiben beérkezik irodánkhoz.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2+félszobás
Település:Pannonhalma
Emelet:Földszint
Leírás:
Pannonhalma központjában található, két és félszobás, felújítandó családi ház. Az egyik nagyszoba parkettás, a másik hajópadlós, a többi helyiség műkő burkolatú. A fűtést gázkazánt, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A főépület mögött garázs, és gazdasági épületek lettek kialakítva. Az ingatlan üres azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Győr Árpád u. 21. 1 em./4. Tel: +36-96-518-945
info@expressingatlanstudio.hu Fax: +36-96-518-946