Express ingatlan stúdió
ingatlan kereső
Jelleg: 
-- Mindegy --
Kor: 
-- Mindegy --
Építés módja: 
-- Mindegy --
Fűtés: 
-- Mindegy --
Település: 
-- Mindegy --
Alapterület: 
-- Mindegy --
Vételár: 
-- Mindegy --
Irodai hivatk.: 

ADJA EL INGATLANÁT KAROSSZÉKBŐL ...

ELADNI SZERETNE?

Üzletkötőink előzetes időpont egyeztetés után felkeresik otthonában. Tájékoztatják az eladási lehetőségekről, az adás-vétel további módjáról. Irodánk a piaci mozgásokat folyamatosan figyeli, így az ügyfeleink erről folyamatos tájékoztatást kapnak.

Elérhetőség:

EXPRESS Ingatlan-Stúdió Kft.
Iroda és postacím: 9021. Győr, Árpád út. 21. I/4.
Web: www.expressingatlanstudio.hu

Ügyfélszolgálat:

H - P-ig: 8.oo-tól 16.00-ig
Telefon: 96/518-945
Fax: 96/518-946
Mobil1: 06/30/986-4856
Mobil2: 06/70/341-1172
E-mail: info@expressingatlanstudio.hu

Kínálatunk:
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:1szoba+nappali+erkélyes
Település:Győr
Emelet:3. emelet
Leírás:
Győr Nádorvárosban a Belváros határán található, egy szobás, nappalis, amerikai konyhás, felújított lakás. A hálószoba és a nappali rész járólapos, a konyhai rész és többi helyiség járólappal lett burkolva. A hálószobából egy nagy méretű gardrób helyiség nyílik. A lakás 2015-ben teljes körűen fel lett újítva. A teljes vezetékrendszer, a kismegszakító ki lett cserélve. A sarok elrendezésű konyhabútor, és a vizesblokk szaniterei is újak. Kombi gázkazánról működő fűtésrendszer lett kialakítva, ez szolgáltatja a meleg vizet is. A nyári hőség csökkentésére, hűtő-fűtő klíma lett felszerelve. A régi nyílászárók helyett műanyag redőnnyel szerelt, műanyag ablakok lettek beépítve. A lakás biztonságát kiépített riasztó rendszer, és egy több ponton záródó műanyag bejárati ajtó védi. A lakáshoz saját és közös használatú tároló tartozik. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Az épülethez közös tulajdonú udvar tartozik, ahol kocsibeállók lettek kialakítva. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2+2félszoba+2nappalis
Település:Győr-Gyárváros
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Gyárváros, Szabadhegyhez közeli részén, csendes, szinte forgalomtól mentes mellékutcájában található, tetőteres családi ház. Az alsó szinten egy nappali, két hálószoba, konyha, és zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. A két szoba szőnyegpadlós, a nappali laminált parkettás, a többi helyiség járólapos. A tetőtérben egy nappali, két félszoba, konyha, fürdőszoba kapott helyet. A nappali és a szobák laminált parkettások, a többi helyiség járólappal lett burkolva. A tetőteret 2005-ben alakították ki, a külső falazat ekkor kapott egy új DRYVIT vakolatot, valamint a lábazat új szigetelést. A fűtés és a meleg víz, mindkét szinten külön gázkazánról működik, így akár külön álló lakásoknak is kialakíthatóak. A belső falakat, hangulatos tapétával, illetve az alsó szint nappaliját pattintott téglával burkolták. Itt egy tégla látvány kandalló is be lett építve, ami sajátos hangulatot kölcsönöz a nappalinak. A bejárat mellett, egy kis terasz húzódik. Az udvarban, egy autó befogadására alkalmas, 35nm-es garázs lett kialakítva. Az ingatlan frissítő, és állagmegőrző felújításra szorul. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

AZ AKCIÓS IRÁNYÁR, CSAK MÁRCIUSRA VONATKOZIK!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2+2félszoba+nappalis
Település:Abda
Emelet:Földszint
Leírás:
Abda hangulatos mellékutcájában található, eltolt szintes, nettó 100nm-es családi ház. Az alsó szinten, egy nagyszoba, konyha, és egy kis nappali lett kialakítva. Felül egy nagyszoba, két kis szoba, és egy fürdőszoba kapott helyet. Alul szőnyegpadlóval és járólappal, míg felül, műpadlóval, parkettával, és járólappal lett burkolva. A régi nyílászárók műanyagra lettek kicserélve. A meleg vizet villanybojler, a fűtést vegyes tüzelésű kazán szolgáltatja, a nappaliba egy cserépkályha is be lett építve, emelve az otthon hangulatát. A gázcsonk be van vezetve a kerítésen belülre, így igény szerint a gázfűtés is megoldható. Az épület fele részben alá lett pincézve. Itt lett kialakítva, a kazánház, egy mélygarázs, és egy tároló rész. Alul terasz, felül erkély csatlakozik a házhoz. A tetőtér beépíthető. A kertben termő gyümölcsfák (alma, körte, szilva, cseresznye) van telepítve. Nádorvárosban két szobás lakás beszámítható. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2+félszobás
Település:Tényő
Emelet:
Leírás:
Tényő csendes mellékutcájában található, 2+félszobás családi ház. A szobák szőnyeg padló és műpadló burkolatúak, a többi helyiség járólapos. A fűtést mobil kandalló, míg a meleg vizet, gázpalackról működtetett bojler szolgáltatja. Fa redőnnyel szerelt fa ablakai vannak. A villanyvezeték és a kismegszakító ki lett cserélve. A kisszoba jelenleg külön bejáratú, de igény szerint összenyitható a nagyobbik szobával. A két nagyszoba patinás mennyezet gerendái, sajátos hangulatot adnak a lakásnak. A gázon kívül minden közmű be van vezetve az épületbe, a gázcsonk az előkertben található. A tető héjazata egyenlőre nem szorul cserére, az eresz körbe van csatornázva. A főépület mögött gazdasági épületek lettek kialakítva, részben alá van pincézve. A telek első felében, kb. 80 db. termő gyümölcsfa lett telepítve, míg a hátsó részen vágás érett akác erdő van. Az öntözővizet ásott kút szolgáltatja. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172

Tényő község Győr-Moson-Sopron megyében, a Téti kistérségben található. A Kisalföld délkeleti peremén húzódik a Sokorói-dombságban. A községet Győrtől déli irányban 18 km-re találjuk meg.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szobás
Település:Ikrény
Emelet:Földszint
Leírás:
Ikrény központjában található, két szobás, felújításra szoruló családi ház. A villany és a vízvezeték már ki lett cserélve, valamint a fürdőszoba burkolata és szaniterei is, teljesen újak. A két szobában, az eredeti parketta burkolat van, a többi helyiség (előtér, konyha-étkező-nappali) hagyományos műkő burkolatú. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, míg a fűtés egyedi kályhával történik. Az épülethez, egy kb 20nm-es terasz csatlakozik. A tető héjazata is cserére került, a gerendázat állapota viszont még mindig jó. A bejárati és a teraszajtó is új, de az ablakok eredetiek. Az ipari áram (három fázis) is be van vezetve. A környék frekventáltsága kiváló, iskola, óvoda, orvosi rendelő, élelmiszer bolt, néhány percnyi sétával megközelíthető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szobás
Település:Győrszentiván-Kertváros
Emelet:Földszint
Leírás:
Győrszentiván Kertváros csendes, hangulatos utcájában, közel a településhez található, kétszobás lakóház. A szobák laminált parkettások, a többi helyiség járólappal van burkolva. A két szoba a kertre néz, míg az étkező konyha az udvar fele. Műanyag redőnnyel szerelt, műanyag nyílászárók lettek beépítve. A lakás biztonságát, egy több ponton záródó, műanyag bejárati ajtó védi. A frontfelület, 15cm HUNGAROCELLEL lett burkolva. Az épület déli fala mentén, egy kb. 30nm-es, járólappal burkolt. fedett terasz lett kialakítva. Az épület alatt pince van, itt kapott helyet vegyes tüzelésű kazán, mely a fűtést biztosítja. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A közművek közül a villany és a víz van bevezetve, a szennyvíz derítőbe folyik. Az épülethez egy nagy méretű garázs is csatlakozik. Az ingatlan akár azonnal birtokba verhető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szobás
Település:Győr-Ménfőcsanak
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Ménfőcsanak csendes utcájában, az üzletközpontok közelében található, két szobás családi ház. A szobák hajópadló és parketta burkolatúak, míg a többi helyiség műpadlós. A meleg vizet villanybojler, a fűtést cserépkályha szolgáltatja. A gáz az utcán van, a többi közmű be van vezetve. Az épület teljes felújítást, illetőleg átépítést igényel. A telek 30%-os beépíthetőségű, így lebontás után, két lakásos ikerház is felépíthető. A kert jelenleg nincs művelve, de karban van tartva, néhány gyümölcsfa van telepítve. Azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3+félszobás
Település:Győr-Kisbácsa
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Kisbácsán található, 3+félszobás, két szintes családi ház. Az alsó szinten két szoba, konyha, étkező-nappali, fürdőszoba lett kialakítva, míg az emeleten, egy nagyobb és egy kisebb szoba, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet. Az alsó szint két szobája szőnyegpadlós, a felső kettő, és az étkező-nappali laminált parkettás, míg a többi helyiség járólappal van burkolva. Mindkét fűtés rendszer- szilárd és gáz - működik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Felül erkély, alul egy nagy méretű terasz csatlakozik az épülethez. Redőnnyel szerelt SO-FA ablakai vannak. A tető héjazatát a közelmúltban kicserélték, a padlás hőszigetelő burkolatot kapott. A lakóház mögött az udvaron, egy nagy méretű garázs, és tárolók lettek kialakítva.
Győrben és környékén, kisebb családi ház értékegyeztetéssel beszámítható. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172
Részletek >>
Győr Árpád u. 21. 1 em./4. Tel: +36-96-518-945
info@expressingatlanstudio.hu Fax: +36-96-518-946