Express ingatlan stúdió
ingatlan kereső
Jelleg: 
-- Mindegy --
Kor: 
-- Mindegy --
Építés módja: 
-- Mindegy --
Fűtés: 
-- Mindegy --
Település: 
-- Mindegy --
Alapterület: 
-- Mindegy --
Vételár: 
-- Mindegy --
Irodai hivatk.: 

ADJA EL INGATLANÁT KAROSSZÉKBŐL ...

ELADNI SZERETNE?

Üzletkötőink előzetes időpont egyeztetés után felkeresik otthonában. Tájékoztatják az eladási lehetőségekről, az adás-vétel további módjáról. Irodánk a piaci mozgásokat folyamatosan figyeli, így az ügyfeleink erről folyamatos tájékoztatást kapnak.

Elérhetőség:

EXPRESS Ingatlan-Stúdió Kft.
Iroda és postacím: 9021. Győr, Árpád út. 21. I/4.
Web: www.expressingatlanstudio.hu

Ügyfélszolgálat:

H - P-ig: 8.oo-tól 16.00-ig
Telefon: 96/518-945
Fax: 96/518-946
Mobil1: 06/30/986-4856
Mobil2: 06/30/296-9497
E-mail: info@expressingatlanstudio.hu

Kínálatunk:
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappali+étkezős
Település:Győr-Ménfőcsanak
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Ménfőcsanak csendes, szinte forgalomtól mentes utcájában található, két szobás, nappalis, étkezős családi ház. A nappali és a szobák parkettások, a többi helyiség járólappal lett burkolva. Az étkező fala, hangulatos melegséget árasztó lambériával lett burkolva. Mindkét fűtésrendszer, gáz és szilárd, működik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A nappalihoz nagy méretű fedett terasz csatlakozik. Az eredeti fa nyílászárók helyett, a közelmúltban, műanyag redőnnyel szerelt, műanyag ablakok lettek beépítve. Az egész épület alá lett pincézve, és itt alakítottak ki egy kocsi beállót. A tető héjazata is le lett cserélve. Az udvar parkosított, a kert termő gyümölcsfákkal lett betelepítve, de a zöldségesnek is jutott hely. Győrben 60nm körüli, jó állapotú tégla lakás beszámítható. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:2szoba+nappalis
Település:Enying
Emelet:Földszint
Leírás:
Enying csendes, szinte forgalommentes utcájában található, két szobás, nappalis hétvégi ház. A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólappal lett burkolva. Az épület három szintes a szuterén, és a tetőtér is be van építve. 2008-ban épült, de a végleges kialakításra 2016-ban került sor. Vegyes tüzelésű központi fűtés lett kialakítva, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A kiváló minőségű ivóvizet, egy 60m mély fúrt kút biztosítja. Fém redőnyökkel szerelt, hőszigetelt fa ablakai vannak. A homlokzat hőszigetelő burkolattal lett ellátva. Az épület alatt, egy eltolt szintes borospince is helyet kapott. A gépkocsi tárolására, egy különálló, fém, mobilgarázs lett felállítva. A kert gyümölcsfákkal lett betelepítve.

Enying a Balaton déli oldalán, Balatonvilágostól 10km-re, Siófoktól 19km-re található. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szoba+nappalis
Település:Győrújbarát
Emelet:
Leírás:
Győrújbarát csendes mellékutcájában, a hegyen található, három szobás, nappalis, amerikai konyhás, családi ház. Az 1990-ben épült lakóházat, 2010-ben bővítették, illetőleg felújították. A szobák laminált parkettások, a többi helyiség járólappal lett burkolva. A fűtést és a meleg vizet cirkó gázkazán szolgáltatja, de az amerikai konyhás nappaliban, egy vízteres kandalló is be lett építve. ami nemcsak a lakás hangulatát növeli, de a téli fűtés költséget is jelentősen csökkenti. A nappali elé nagyméretű szélfogó lett építve, ami hangulatos télikertnek is kialakítható. Az épület, bővítése után, teljes felújításon esett át. A régi nyílászárókat, redőnnyel, és szúnyoghálóval szerelt, műanyag ablakokra cserélték. A nagyméretű fürdőszobába zuhanykabin, sarokkád, dupla mosdó lett beépítve. A homlokzat 6cm vastag hungarocellel lett burkolva. A lakóház alatt. 30nm-es pince lett kialakítva. Az előkert és az udvar parkosítva lett, és egy hatalmas diófa ad kellemes árnyékot a nyári forróságban. A főépület mögött, 70nm-es dupla beállós garázs lett kialakítva, amit hobbi műhelyként is lehet használni. A kert jelenleg nincs művelve, de karbantartott. A locsolást fúrt kút biztosítja. Az ingatlan biztonságát, telepített kamerák védik. Győrben, elsősorban Révfaluban, kisebb, 60-70nm körüli családi ház, vagy sorház beszámítható. Szabadhegy Nádorváros is szóba jöhet. Aki megunta egy nagyváros nyüzsgését, szereti a csendet és a nyugalmat, itt megtalálja számítását. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szoba+nappalis
Település:Győr-Nádorváros
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Nádorváros csendes mellékutcájában, a vásárcsarnok környékén található, három szobás, nappalis, belső felújítást igénylő, tetőteres ikerház egyik lakása. Alul egy nappali, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, a tetőtérben három szoba, és egy kádas fürdőszoba helyezkedik el. A nappali és a szobák szalagparkettások, a többi helyiség járólappal lett burkolva. A fűtést és meleg vizet gázkazán szolgáltatja. Fa ablakos lakás. A nappalihoz terasz, az egyik tetőtéri szobához, kilépő csatlakozik. Az egész épület alá lett pincézve, ahol egy dupla beállós garázs is helyet kapott. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szoba+nappalis
Település:Győr-Kisbácsa
Emelet:Földszint
Leírás:
Győr Kisbácsa csendes, szinte forgalomtól mentes utcájában található, 3 szoba+nappalis, tetőteres családi ház. Az alsó szinten, egy szoba és egy nappali, a tetőtérben két szoba lett kialakítva. Alul kádas fürdőszoba, fent egy zuhanyzó kapott helyet. Egy szoba parkettás, a többi helyiség járólappal lett burkolva. Műanyag redőnnyel szerelt, fa és műanyag ablakai vannak. Mindkét fűtésrendszer (gáz és szilárd) működik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A főépület mögött, egy 45nm-es önálló lakrész is ki lett alakítva. Itt egy fürdő WC-vel, étkező konyha, és egy hálószoba kapott helyet. A szoba laminált parkettás, a másik kettő helyiség járólappal lett burkolva. Egy különálló 6x4-es alapterületű garázs is ki lett alakítva. A kert jelenleg nincs művelve, de karbantartott. Az ingatlan a fizetés függ vényében, akár azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. Cégünk vállalja társasházi lakások komplett felújítását, illetve családi házak felújítását, átalakítását, és bővítését, az udvarok térkövezését, grillterasz kialakítását, kemencék, stb. építését!
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Családi ház
Szobák száma:3szoba+nappalis
Település:Győr-Gorkíjváros
Emelet:
Leírás:
Győr Gorkijváros csendes mellékutcájában található, 3 szobás, nappalis, gardróbos, tetőteres családi ház. Alul a nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, a tetőtérben 3 szoba, gardróbszoba helyezkedik el. A szobák laminált parkettások, a többi helyiség járólapos. A fűtést és a meleg vizet, kombi gázkazán szolgáltatja. Műanyag redőnnyel szerelt, fa ablakai vannak. Az épület külső fala, hungarocell hőszigetelő anyaggal lett burkolva. Az udvar füvesített, a bejáró térkövezve lett. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máring Lajosné, Kovács István
Jelleg:Panel társasház
Szobák száma:1+2félszoba+hall+erkélyes
Település:Győr-Adyváros
Emelet:3. emelet
Leírás:
Győr Adyváros és Nádorváros határán található, 1+2félszobás, hallos, erkélyes, harmadik emeleti lakás, tízemeletes panel épületben. A szobák szőnyegpadlósak, a konyha és a vizesblokkok járólaposak, a közlekedő műpadló burkolatú. A régi nyílászárók helyett, műanyag redőnnyel szerelt, műanyag ablakok lettek beépítve. A régi konyhabútor is, ki lett cserélve. A nagyszoba és az erkélyes szoba, egy hátsó csendes részre néz, de a másik oldalt sem zavarja az úttest forgalma. Saját használatú tároló tartozik a lakáshoz. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Részletek >>
Név:Máringné Marika, Kovács István
Jelleg:Panel társasház
Szobák száma:1+félszobás
Település:Győr-Adyváros
Emelet:4. emelet
Leírás:
Győr Adyvárosban, a Kodály Z. úton található, eredetileg 1+félszobás, loggiás, részben felújított panellakás. A jelenlegi tulajdonosok, a nagyszobát gipszkartonnal ketté választották, és egy kis előteret is kialakítottak. Így a lakás három félszobássá lett átalakítva. A szobák laminált parkettások, a többi helyiség járólappal lett burkolva. A felújítás során a konyhabútor, és vizesblokkok szaniterei ki lettek cserélve. A régi fürdőkád helyett, sarokkád lett beépítve. Reluxával szerelt fa ablakai vannak. A lakás biztonságát, egy több ponton záródó, acélbetétes bejártati ajtó védi. Közös tároló tartozik az ingatlanhoz. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben.
Részletek >>
Győr Árpád u. 21. 1 em./4. Tel: +36-96-518-945
info@expressingatlanstudio.hu Fax: +36-96-518-946